• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

Roxxi

Magyar English
Rating:
Last show: yesterday
Quality shows since 22nd June, 2012

...

Attributes

Age: 30
Hair color: Brown
Sign: Virgo
Hair length: Long hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'4" / 163 cm
Favourite position: Doggie style
BodyArt: Tattoo, Piercing
Eye color: Green eyes

Received Gifts

Introduction

 

Üdvözöllek a profilomon! 

Gyere, varázsoljuk el egymást! :P

Imádom, ha úriember vagy és ha hölgyként kezelsz :) Attól rögtön kinyílok Neked, akár a leggyönyörűbb virág :P Ne várakoztass, gyere és tapasztald meg velem a gyönyört :P

Free-ben: minden kérés, amit freeben meg lehet mutatni (popsi, láb, bugyi, tetkók, piercing, kisujjköröm stb.): 200 kredit. 

Combfix, másik bugyi felvétele, cici kézbe freeben: 400 kredit

Teljes szett váltás: 1000 kredit

Sikamlós kérdésekre (pl. szexuális szokások stb) szintén csak borravaló ellenében válaszolok, vagy vipen is kitárgyalhatjuk :P

Villantani NEM villantok, nagy összegű borravalóért sem! (Szabályellenes!) Kunyerálók, alkudozók, ki-be ugrándozók tiltásra kerülnek. :)

Ha nincs kredited, kérlek ne követelőzz, élvezd a műsort (vagy ne :D)! Valamint a hiszti is teljesen felesleges, ha nem mutogatom magam ingyen. Nem túl férfias, ellenben könnyen tiltólistán találhatod magad :)

 

VIP-en: c2c, sztriptíz, ujjazás (1 ujj), normál erotikus dolgok. 

Priváton:  arc, minden ami vipen (2-3 ujj) + dildo/vibri punciba/szopi. Dildo/vibri NEM azonnal! Kell egy kis bemelegítés, gondolom Te sem szárazon szoktad bevágni :D

Nincs: beszéd (hang van), anál, mélytorok, öklözés, szerepjáték, perverz dolgok (pisi, kaki stb), automata nyögés.

Ne légy közönséges és/vagy trágár! Az oké, hogy sexchat, de ha csak ilyen formában tudsz megnyilvánulni, nem én vagyok a te embered!

Ne utasíts, parancsolgass! Az, hogy fizetsz, még nem jogosít fel arra, hogy cselédként kezelj. Ha ezt kifogásolod, akkor nem sok dolgunk van egymással és ne csodálkozz, ha ezért tiltalak!

Ha nem vagyok online, nyugodtan küldj üzenetet, ha hiányzom :) Vagy szemezgess a videóimból, találsz köztük 1-2 ingyenes ízelítőt is ;)

Nem vagyok híve az 1-2 perces vipeknek, privátoknak. Ha ilyen terveid vannak velem, inkább ne nyomd meg a VIP gombot, mert sajnos automatikusan tiltásra kerülsz :( Ugyanez a helyzet, ha köszönés nélkül csak úgy kilépsz.

NINCS ÉLŐ!!! Sem ingyen, sem pénzért. Elérhetőséget se kérj! Magánéletem tabu! Nem társkeresés céljából vagyok itt, hanem hogy jól érezzük magunkat egy virtuális élmény keretében. 

 

Köszönöm a megértést!

Szép napot nektek!

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: