• 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
  • 💗💚 Sexy Kate 💚💗
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. Kérjük frissítsd böngésződet, vagy válts egy modern alternatívára.
Nem támogatott böngészőt használsz, ezért az oldal egyes elemei hibásan működhetnek. A mobil oldalunk hamarosan érkezik, addig látogasd az előadókat asztali gépen, laptopon.

izgibaby

Magyar
Rating:
Last show: today
Quality shows since 14th February, 2015

Élj a mának!!!!!40+:)

Attributes

Age: 39
Hair color: Other color
Sign: Libra
Hair length: Shoulder length hair
Ethnicity: Caucasian (white)
Sexual preference: Straight
Smoking: Not smoking
Height: 5'5" / 164 cm
Favourite position: Girl on top
BodyArt: None
Eye color: Blue eyes

Received Gifts

Introduction

Órarendem:ÜDV MINDENKINEK!!!                                                              Köszönöm a sok zizgetést imádom minden pillanatát!!!!!t!!!!!!!!!                                    ............. PIROS NAPOK!!!LUSH 2 IS VAN  CSAK CSIKLÓ IZGATÁSRA CSAK CICI,VIBRI SZOPI,PRIVÁTON POPSI  IZGATÁS UJJAL!!!                          ...............Üzenetek!      MINDENKINEK!   PUSSZ Imádom a padlóra küldéseteketde a dózert jobban!PUSSZ IZGI   ibrahime!!!!! Köszönöm a vipet imádtam minden  percét remélem te is!!!!!!!!!!                                                                                        HARIST  Leszek ma este kb fél 7-7 körültöl nem kell elmennem.PUSSZ Izgibaby !!!............Mindenkinek!Ha nem jól szól a hang vagy a kamerakép nem jó kérlek jelezd mert én nem látom azt ha elállítodik!                      Online!Augusztus 3-4 reggeltől  jövök valamikor  érkezem  !És  este felé is leszek  néz vissza ha nem vagyok itt vagy hagyj üzit!Pussz Izgibaby                                                                                                                                             
Bemutatkozás:Szia!Én egy vidám természetű ,őszinte NŐ vagyok,nem vagyok tökéletes és nem is leszek ,kék szemű, szeretek  beszélgetni ,szeretek nevetni!Van akinek tetszem és van akinek nem!Nem szeretnék  ismerkedni ,van PÁROM  és szeretem!
Vipen kérheted:Arc és hang vipen!meg mutatok mindent ,mell és popsi testápolozás vagy olajzás,maszti punciba 1-4 ujjig,popsiba ha olyan a hangulatom és kellőképpen felizgultam 1 ujj ,vibrimmel játszom punciba.Vibri szopi,!Beszélek csúnyán ha írod amit hallani szeretnél.Beszélgetek veled ha csak azt szeretnél.Combfix ,harisnya mindíg van a közelbe.Kérheted c2c.Írd amit látni szeretnél mert nem vagyok gondolat olvasó,és ha tudom teljesítem vágyaid!Őltözni vipen ,esetleg borravalóért! Ha nem tetszem akkor csak ki kell lépned a szobámból! .PIROS NAPOKON:CIC,PUNCI IZGATÁS ,POPSI!

Elérhető vagyok mindennap ,hétvégén lehet napközbeis de este mindíg 6 után!Persze vannak kivételek amikor sajnos nem tudok jönni!
Ami feldob:ha bókolnak és és hosszú vipeket adhatok és vissza jössz megnézni !

Köszönöm ha végig olvastad!Puszi érte!

Ami lehangol:ha bunkó vagy és nem tisztelsz!
CÍM NINCS!ÉLŐ NINCS!

 

Payment with credit card

PAYMENT WITH CREDIT CARD

Credit purchases by credit card through Verotel's online payment system.

Selected package: credit

Total amount: